RAZAPINJANJE TURUDIĆA

Tekst: Panopticum/V. Balenović

Foto: Prime Time

Svojedobno je poveća skupina uvaženih zagrebačkih odvjetnika, da sad ne nabrajamo imena, na jednom rođendanskom domjenku u opuštenoj atmosferi došla do zajedničkog zaključka kako je od svih mogućih djelatnika na hrvatskim sudovima Ivan Turudić vjerojatno najbolji sudački kadar u pravosuđu, bez obzira o kakvoj se odgovornoj funkciji radilo unutar tog sustava.

Nažalost, danas Turudića pojedini dijelovi društva često prozivaju nakon podnošenja njegove kandidature na mjesto Glavnog državnog odvjetnika. Međutim, ti isti ljudi nisu prije izvjesnog vremena imali nikakve zamjerke da DORH, na čijem je čelu vedrio i oblačio dugi niz godina Mladen Bajić, sakupljajući reket za ZAMP od neposlušnih građana i tvrtki Republike Hrvatske, u ime i za račun bivšeg predsjednika RH, Ive Josipovića.

Rijetko koja zemlja u EU, a i šire, se može pohvaliti poput Hrvatske na luksuz privatnog tužitelja na državnoj plaći kojeg je imao bivši predsjednik Republike Hrvatske. Zašto još gospodin Bajić nije procesuiran već zajedno s tzv. diplomatom Ivanom Šimonovićem hodočasti po Ukrajini, jedno je od mogućih pitanja s kojim će se suočiti novoizabrani Glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske. Povodom toga u nastavku teksta donosimo zanimljiv osvrt Vesne Balenović koja je gotovo dva i pol desetljeća žrtva tog istog DORH-a i skupine političkih kriminalaca koji se, zasad, vrlo vješto skrivaju pod skutima pojedinh parlamentarnih stranaka.

“Izbori kucaju na vrata! Kupe se jeftini poeni baš sad za nove mandate i sigurnu s malo govorancije garantiranu plaću! Do sada se mudro šutjelo! Nije bilo potrebe galamiti! Pitala bih samo kompletnu “razgraktanu” oporbu i ljevicu zašto Ivana Turudića toliko razapinju kao “Isusa na križu”?

BAJIĆEV BAL VAMPIRA

Nije čovjek ni koraknuo u DORH , a već je “mrtav čovjek”! Da li je taj Peđa Grbin, Karolina Vidović, Most, Možemo, Dalija Orešković i sva ta svita junačka, ikada čula za čuvenog egzekutora Mladena Bajića koji je drmao 22 godine DORH-om! Onog omraženog Bajića koji je uništio Hrvatsku, javno zatukao INA-u i učinio svjesno čin Veleizdaje nacionalnih interesa RH i svojim nečinjenjem unesrećio 4,5 milijuna Hrvata, a mene je osobno prepustio 22 godine “balu vampira” sotona , masonima i 5 puta me je zamalo lansirao u crnu zemlju na Mirogoj!

Usput je gladio, mazio i čuvao sve vucibatine i ministre iz Račanovog i Mesićevog doba! Nitko od tih protuha koji su sve živo spiskali , zatvora nije ni dana vidio, jer su ga ljevičari izdašno nagrađivali!

ZOVEM SE VESNA BALENOVIĆ

Ajmo Karolina i Peđa i ostala bratija smirite se malo i ohladite! Ohrabrite se ponekad spomeniti u Saboru naglas i moje ime! Zovem se Vesna Balenović! Nikad čuli! Strava!

Nisam ničiji teklić!! Ni stranački obojena! Ni luda, ni tupa ni glupa! Dapače! Samo poštena, empatična, karakterna, moralna i posložena žena!

Znam da me sanjate, jer Vi samo lijepo pričate bez ikakvog rezultata, dok su upaljena svjetla reflektora uz lijepu plaću, a mene se bojite spomenut jer ste itekako svjesni da sam u pravu, da sam nepravedno nastradala, da sam jedina tužila i javno optuživala Bajića zbog nečinjenja još davne 2004. godine, zatresla i pobjedila INA-u i nikada me nisu ni vratili niti obeštetili!

TEKTONSKA PLJAČKA INA-E

I to znate, mirno gledate i šutite! I ono najvažnije: Zašto ste pobjegli svi do jednoga iz Sabora sa antikorupcijskog vijeća 21. 2 .2023 kada sam javno svjedočila o tektonskoj pljački INA-e? Dogovorili ste se da pobjegnete taj dan svi na ručak u pola dva! Ostali smo Grmoja i ja sami “ko dva debila”, i to sami u ogromnoj Saborskoj dvorani Ivana Mažuranića! Tuga i sramota dragi delegati naroda! Zbilja je!”

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon