RAVNATELJ ZAGREBAČKE XIII. GIMANZIJE IZLAZI NA PARLAMENTARNE IZBORE

Tekst: B. D.

Foto: S. H.

Čini se da je duboka kriza u hrvatskoj prosvjeti koja je kulminirala štajkom u školstvu, kao i nezaobilazna pojava koronavirusa, potaknula pojedince iz sustava obrazovanja i znanosti na strukturne promjene koje su moguće jedino političkim angažmanom. Naime, ravnatelj XIII. Gimnazije u Zagrebu, mr. sc. Želimir Čečura, odlučio se s grupom suradnika kandidirati na predstojećim parlamentarnim izborima za hrvatski Sabor pod radnim nazivom kampanje “Optimist zdravog razuma”.

Lista nezavisog kandidata Čečure broji 14 osoba od kojih 7 članova sačinjavaju žene, a preostalih 7 čine muška imena, mahom iz znastvenih krugova s dugogodišnjim iskustvom u prosvjeti i školstvu, a kandidirati će se u VI. izbornoj jedinici. Pojedinosti s programom nezavisnog kandidata prof. Čečure će biti poznatiji nakon službene kandidature i objave u Narodnim novinama, glasilu Republike Hrvatske nakon 2. lipnja 2020. godine.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon