RASPROSTRANJENOST KORONAVIRUSA DOSTUPNA NA INTERNETSKOJ KARTI HRVATSKE

Tekst: Panopticum

Foto: GDi

Tvrtka GDi izradila je i predstavila javnosti zanimljivo i praktično informacijsko rješenje koje na moderan način uobličuje službene podatke o broju zaraženih koronavirusom s nizom drugih dodataka, a koji su grafički posloženi i obrađeni iz javno dostupnih izvora.

Osim broja zaraženih koronom u Hrvatskoj i drugim državama, softwer GDi omogućuje obradu podataka s brojem bolesnih i izoliranih prema mjestima prebivališta.

Inovativnost geoinformacijskih rješenja koje je izradila tvrtka GDi svakako treba pozdraviti, a posebno na okolnost efikasnog informiranja s nizom specifičnih podataka koji omogućuju učinkovito praćenje svega što se zbiva u vezi koronavirusom u neposrednom okruženju i to u realnom vremenu. Program tvrtke GDi za prećenje stanja oko koronavirusa u Hrvatskoj, a i šire (EU, svijet), dostupan je na internetskoj poveznici: www.arcgis.com.

 

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon