RADNIČKA FRONTA OSNOVALA PODRUŽNICU U SISKU

Tekst: Panopticum

Foto: RF Sisak

Radnička fronta je u ponedjeljak, 22 .ožujka 2021. u Sisku održala press konferenciju i predstavljanje povodom osnivanja lokalne organizacije u Sisku. Na konferenciji su govorili članovi Marko Milošević i Velibor Valenta, koordinatori lokalne organizacije Sisak te saborska zastupnica Katarina Peović.

Tom prilikom su istaknuli da više od dva mjeseca nakon razarajućeg potresa koji je pogodio Sisak, Petrinju, Glinu te okolna mjesta,  te zbog sporosti i nemara vladajućih – i HDZ-a, i SDP-a,  i “nezavisnih” – još uvijek čekamo ne samo na početak  ozbiljnog procesa obnove i izgradnje porušenih objekata,  nego i na distribuciju najosnovnijih “kontejnerskih kuća” koje bi onima koji su najviše stradali trebali osigurati barem privremene uvjete života.

Stranka Katarine Peović je najavila vjerojatni izlazak na lokalne izbore u Sisku te pripremu kapaciteta za mogući izlazak na razini županije, te pozvali sve zainteresirane i dobronamjerne stanovnike Siska i okolice da im se pridruže u borbi za zaokret u politikama koje kontinuirano posljednjih 30 godina čine Sisak i okolicu jednim od ekonomski najugroženijih dijelova Hrvatske.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon