RADIONICA NA TEMU RAZVRSTAVANJA I KORIŠTENJA MOBILNOG RECIKLAŽNOG DVORIŠTA

Tekst: M. Š.

Foto: Tv Našice

U petak, 12. ožujka 2021. godine ispred DVD-a „Donja Motičina“ održana je radionica na temu korištenja mobilnog reciklažnog dvorišta na području Općine Donja Motičina, o razvrstavanju otpada te o EU zakonodavstvu po pitanju otpada. Sve dodatne informacije o rasporedu i lokaciji postave mobilnog reciklažnog dvorišta korisnici će moći pronaći na internetskoj stranici Općine Donja Motičina.

Radionicu je održao Hrvoje Šleder, rukovoditelj službe komunalnih djelatnosti u Našičkom Parku d.o.o. Mobilno reciklažno dvorište zaprimati će sljedeće vrste otpada: problematični otpad, građevinski otpad iz kućanstva, krupni otpad, otpadni papir, otpadni metal, otpadno staklo, otpadnu plastiku, otpadni tekstil, lijekove i ostalo. Cilj odlaganja otpada u mobilno reciklažno dvorište je smanjenje količine otpada na odlagalištima i očuvanje prirode.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon