PRVA OBAVIJEST KANDIDATA S LISTE POKRETA ZA MODERNU HRVATSKU

Tekst: Želimir Čečura

Foto: PMH

Odlučio sam se kandidirati za zastupnika u Hrvatskom saboru na listi Pokret za modernu Hrvatsku na broju 13 u 6. izbornoj jedinici te preko preferencijalnih glasova pokazati da ime i prezime biračima ipak nešto znači. Zato pozivam sve moje kolege ravnatelje, kolege profesore, bivše učenike, njihove roditelje, prijatelje, pratitelje i buduće podržavatelje da nastave pratiti objave. Posebno pozivam sve svoje Livnjake na privremenom radu u šestoj izbornoj jedinici da mi pomognu da ispunim svoje poslanje. Hvala Vam na podršci!

Zbog brojnih opravdanih i neopravdanih samoizolacija oko nas, nismo bili u mogućnosti već danas krenuti u promjenu društva nabolje. Prvom prigodom naš školski kvartet uključit će se u ovu tešku, ali ostvarivu misiju, pod uvjetom da nas podrži 13.000 ljudi. U suprotnom, morat ćemo trajno ostati u samoizolaciji, što od šoka, što od sramote, što iz straha od koronavirusa, na što i hrabri imaju pravo.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon