PROPALI KONZUL I MANEKEN NA ČELU HNS?

Tekst: D. S.

Foto: HINA

HNS će u nedjelju, 24. svibnja 2020. održati 16. sabor stranke na kojem će birati novo vodstvo, i to prvi put elektroničkim glasanjem – putem aplikacije, preko mobitela ili e-maila, a delegati će birati novog predsjednika između Borisa Blažekovića i Predraga Štromara. Osim toga, na izborima će se birati i zamjenika predsjednika, potpredsjednike te članove i članice Nadzornog odbora, Suda časti i Odbora za statut.

Kandidirati su se mogli svi članovi stranke na jedan od četiri načina kandidiranja – osiguravanjem potpore Središnjeg odbora HNS-a ili Predsjedništva HNS-a, ili dva regionalna saveza, ili šest županijskih organizacija ili najmanje 10 posto delegata na Saboru. Međutim, do 16. travnja 2020., kada je bio rok za predaju kandidatura, za predsjednika HNS-a kandidirali su se Boris Blažeković i Predrag Štromar, za zamjenika predsjednika Stjepan Čuraj i Srdjan Vlaović, a za potpredsjednike stranke Borislav Grgin, Karolina Juzbašić, Ruža Kovačević Bilić i Jasmin Krizmanić.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon