PROGRESIVNI HDZ:NAKON KOSOR I KGK PREDLOŽILI ZA GRADONAČELNICU LICE S NASLOVNICE PLAYBOYA

Tekst: Panopticum

Foto: Playboy

Pred građanima Hrvatske su u mjesecu svibnju 2021. godine lokalni izbori. Kao i na svim dosadašnjim izborima jedna od karakteristika je niska izlaznost birača. Različite stranke, ali i pojedinci kao nezavisni kandidati, pokušavaju na razne načine povećati izlaznost. Čini se da na sličan način razmišlja i lokalni HDZ grada Samobora. Naime, za predstojeće izbore samoborski HDZ odlučio je podržati Niku Fleiss za gradonačelnicu Samobora.

Bilo kako bilo, odabirom Nike Fleiss za lokalnu čelnicu malog ali uspješnog grada nedaleko Zagreba nitko ne može osporit progresivnost najjačoj i najuspješnija stranci u Hrvatskoj.

Da podsjetimo, HDZ je prvi dao ženu premijerku RH, te je bio prva stranka koja je dala ženu predsjednicu Hrvatske države. Međutim, HDZ grada Samobora je otišao korak dalje te podržao prvu ženu, kandidatkinju za gradonačelnicu, s naslovnice PLAYBOY-a. Sretno!

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon