PROGRAMI KREATIVNE EU U VARAŽDINU

Tekst: I. Bošnjak

Foto: MK RH

Desk Kreativne Europe iz Austrije, Hrvatske i Slovenije u suradnji s gradom Varaždinom i Turističkom zajednicom grada Varaždina organizira zajedničku aktivnost pod nazivom “Kreativne sinergije” kako bi potaknuli umrežavanje partnera i promišljanje projektnih ideja za natječaje Kreativne Europe. Događanje će se održati u okviru Špancirfesta u četvrtak, 29. kolovoza 2019. godine, u Palači Herzer na Franjevačkom trgu 10, u Varaždinu.
Gosti predavači koji dolaze iz Austrije, Hrvatske i Slovenije prisutnima će predstaviti projekte koji su podržani iz programa Kreativna Europa te podijeliti svoje iskustvo razrade, prijave i provedbe projekta. Sudionici će imati priliku upoznati se s primjerima dobrih praksi prijavljenih projekata, kroz materijale i video projekcije na licu mjesta. Radni jezik događanja je engleski a za eventualno sudjelovanje na događanju potrebno je prijaviti se na [email protected] do utorka 27. kolovoza 2019.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon