PRIVREDNIKOVA VI. LIKOVNA KOLONIJA ODRŽAVA SE NA RIJECI ZRMANJI

Tekst: S. Š. Š./Panopticum

Foto: Privrednik

Temeljem objavljenog natječaja međunarodnog karaktera likovna kolonija „Privrednik“, posvećena Vladimiru Matijeviću, održat će se od 9. do 12. rujna 2021. kod Obrovca na rijeci Zrmanji. Okupljanje umjetnika je planirano za četvrtak 9. rujna 2021. na lokaciji “Zrmanja bungalovi” na rijeci Zrmanji gdje će umjetnicima biti osigurani smještaj s punim pansionom, a završetak kolonije planiran je u nedjelju 12. rujna 2021. godine.

Podsjetimo, „Privrednik“ osim putem donacija, do sredstava za stipendiranje talentiranih učenika i studenata slabijih materijalnih mogućnosti koji uglavnom potječu iz ruralnih i ekonomski slabije razvijenih područja Republike Hrvatske dolazi i vlastitim aktivnostima, kao što su organiziranje humanitarnih koncerata, izložbi, aukcija i donatorskih večeri. No unatoč svim sadržajima, potrebe za stipendijama su velike, a sredstva Privrednika za te svrhe limitirana.

Sve prijave na likovni natječaj šalju se isključivo putem elektronske pošte na adresu [email protected] a natječaj ostaje otvoren do 20. kolovoza 2021. godine.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon