PRIREDBA POVODOM MAJČINOG DANA U ORGANIZACIJI UDRUGE ŽENA OPĆINE VIDOVEC

Tekst: Ines Hrain Ludošan

Foto: Panopticum

Prvi puta nakon korona pauze žene iz Udruge žena Općine Vidovec organizirale su priredbu za mještane povodom Majčinog dana, u nedjelju, 8. svibnja 2022. godine. Priredba je održana pred prepunom dvoranom Vatrogasnog doma u Nedeljancu, a gosti u programu udruge bila su djeca iz Osnovne škole Vidovec i Područne škole Nedeljanec te klinci i klinceze iz Dječjeg vrtića Škrinjica Vidovec. U prilogu teksta donosimo malu fotogaleriju sa svečane priredbe.

Većinu programa  izvele su sposobne, ambiciozne i atraktivne vidovečke žene. Bilo je tu pjesama, plesa i jedna kratka humoristična predstava. Publika je priredbu pratila smijehom i pljeskom, a Udruga žena još jednom je potvrdila svoju kvalitetu. Ova se udruga predstavlja diljem Hrvatske s odličnim domaćim proizvodima na štandu, a isto tako i originalnim izvedbama recitacija i igrokaza na kajkavskom i svojom prštećom zaraznom energijom.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon