PRIOPĆENJE SHZ O DOGAĐAJIMA U AFGANISTANU

Tekst: SHZ

Foto: MORH

Hrvati u Afganistanu ginu za američke interese, a te iste Sjedinjene Američke Države nisu dopustile Hrvatskoj da kupi izraelske zrakoplove F-16, a sve kako RH ne bi mogla čuvati svoje nebo. Eto nedavno su amerikanci donirali HV-u 6 kamiona i jedan traktor, a sve kako bi opravdali vojno partnerstvo sa Hrvatskom. Takav ponižavajući odnos SAD prema Hrvatskoj primjetio je i ruski veleposlanik Anvar Azimov koji je poručio Hrvatima da su im Rusi najveći prijatelji, a ne Amerikanci. Zbog nedostatka zrakoplova nedavno je hrvatska vlada podržala sporazum da mađarski avioni mogu u slučaju potrebe slobodno nadzirati zračni prostor Hrvatske. Eto zašto Amerikanci ne daju Hrvatskoj da ima zrakoplove. U ime nekog „društvenog uređenja“ nanose štete hrvatskom narodu. Vojna misija u Afganistanu totalni je promašaj.

Hrvatima danas, globalizacija i NATO samo je jedna karta i adut, sjetimo se prošlosti i Austro-Ugarske kao okupatora kada se raspala, hrvatska vojska neustrojena nije se uspjela oduprijeti Srbiji kao novom okupatoru.

Dakle, samo hrvatska vojska garancija je Hrvatima na hrvatskim prostorima.

Nadamo se da će budući novoizabrani hrvatski predsjednik kao vrhovni zapovjednik oružanih snaga predložiti povlačenje hrvatskih snaga iz svih kriznih područja kao što je Afganistan i dr.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon