PRILIKOM POSJETE KOPRIVNICI PLENKOVIĆ NAHVALIO NOVU UPRAVU PODRAVKE

Tekst: B. Dobrijević

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Nedugo nakon imenovanja nove uprave Podravke d. d. predsjednik Vlade RH Andrej Plenković u posjetu je Koprivnici. U petak, 9. travnja 2021. sastao se s koprivničko-križevačkim županom Darkom Korenom i gradonačelnikom Koprivnice Mišelom Jakšićem. Slučajno ili ne, u njegovoj pratnji je i Martina Dalić. Nakon toga je posjetio tvrtku Podravka d.d. gdje se sastao s članovima Uprave. Uz predsjednika Vlade sastanku u Podravci je nazočila i ministrica poljoprivrede Marija Vučković.

Nakon sastanka u Podravci, premijer Plenković je dao izjavu za medije te napomenuo da Podravka ostvaruje izvrsne poslovne rezultate i pridonosi razvoju hrvatske prehrambene industrije. Nadalje, naveo je kako je vrijednost dionica Podravke porasla za više od 15 posto, a radnici će dobiti prosječno 400 kuna veću plaću za travanj 2021. godine čime se pokazuje da je kompanija zdrava i konkurentna na tržištu.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon