PRIČE S TRAJEKTA – KAZALIŠNA PREDSTAVA HNK SPLIT NA PALUBAMA JADROLINIJE

Tekst: HNK Split/Panopticum

Foto: Feđa Klarić

Kazališna predstava “Priče s trajekta” HNK Split po tekstu Ivora Martinića u dramaturgiji Jelene Kovačić i u originalnoj ideji redateljice Anice Tomic premijerno će biti izvedena na ovogodišnjem izdanju Splitskog ljeta na palubama jednog trajekta.

Povodom toga Hrvatsko narodno kazalište u Splitu poziva građane da aktivno sudjeluju u navedenom kazališnom projektu na način da se uključe u prikupljanje neispričanih priča svojih djedova i baki, majki i očeva, prijatelja, poznanika i njih samih koje su zauvijek ostale utisnute u palube trajekata kojima su plovili.

Osim toga, HNK u Splitu poziva građane da napišu što za im znači putovanje trajektom, kakvim su svakodnevnim ili neobičnim događajima svjedočili, koja su im najupečatljivija sjećanja na te plovidbe, jesu li upoznali neke ljude koje nikada nisu zaboravili i je li im se dogodilo nešto čega ćete se zauvijek sjećati.

Svi putnici i ljubitelji kazališta mogu svoje nezaboravne trenutke s paluba trajekata na Jadranu poslati na HNK Split putem elektronske pošte [email protected] do 1. veljače 2024. te na taj način postati aktivnim sudionicima nesvakidašnjeg kazališnog plovećeg performansa.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon