PRETENDENTA ZA GRADONAČELNIKA ZAGREBA NE ZANIMA POTRES U ZAGREBU VEĆ ONAJ U PETRINJI

Tekst: R. F.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Kako javljaju hrvatski mediji, saborski zastupnik i čelnik političke platforme Možemo! Tomislav Tomašević, posjetio je prije nekoliko dana potresom porušenu Glinu iako ga od tamo nitko nije zvao. Prije odlaska na Banovinu zadužio je opremu Civilne zaštite Grada Zagreba. Prema priloženoj fotografiji čini se da je u žurbi preuzeo dva broja veću radnu opremu CZ od svog konfekcijskog broja.

Međutim, ono što trenutno posebno bode oči jest Tomaševićeva potpuna nezainteresiranost kada je u pitanju veliki potres i njegove posljedice koji je pogodio tijekom ožujka 2020. hrvatsku metropolu. Tada ga naprosto nigdje nije bilo niti za čuti ni za vidjeti. Ovaj posljednji kratkovidni politički potez Tomislava Tomaševića tim više začuđuje, a posebno na okolnost da je putem političke platforme Možemo! predstavljen građanima Zagreba kao budući pretendent za čelnu osobu Grada Zagreba.

Bilo kako bilo, stiče se dojam da je Tomašević avansirajući na mjesto saborskog zastupnika izgubio narodni senzibilitet, uostalom kao i mnoga druga politička bulumenta koja ovih dana krstari razrušenom Banovinom, ukrcavši se pritom u medijski autobus s namjerom samopromocije a ne u cilju opće humanitarne pomoći s konkretnim zadacima i vidljivim rezultatima.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon