PRETENDENT ZA PREMIJERA SUOČEN S AMERIČKIM UPITOM O STANJU KORUPCIJE I KRIMINALA U VLASTITOJ STRANCI

Tekst: D. S.

Foto: SDP

Povodom izjave za medije predsjednika SDP-a Davora Bernardića koju je dao u Dubrovniku u subotu, 23. svibnja 2020., “kako je glas za HDZ glas za korupciju”, treba napomenuti kako je budući pretendent za premijera Republike Hrvatske prije nekoliko dana dobio vrlo ozbiljan upit iz Sjedinjenih Američkih Država elektronskom poštom na službenu adresu stranke. Naime, od Bernardića je zatraženo da se službeno očituje što SDP misli učiniti s kriminalom i korupcijom unutar SDP stranke.

Kako upit ne bi prošao nezapaženo i s mogućom ogluhom, kopija elektronske pošte je proslijeđena i članovima Bernardićeve stranke – Gordanu Marasu, zatim Romani Jerković i Željku Jovanoviću. Potonji je u ovom slučaju posebno zanimljiva osoba budući kao saborski zastupnik obnaša funkciju predsjednika Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije, a kojem su usta često puna fraza i nezaobilaznih floskula o borbi protiv korupcije.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon