PREMIJER KAO UVODNIČAR INFLIGHT MAGAZINA 2019/20. CROATIA AIRLINESA

Tekst: T. E. Č. / Panopticum

Foto: CA

Putni časopis (Inflight magazine) Croatie Airlines – Zima 2019/2020. imao je 18. prosinca 2019. posebnu promociju. Naime, u poslovnici CA na zagrebačkom Zrinjevcu tim povodom okupili su se članovi uprave i NO, zatim poslovni partneri te predstavnici medija. Najnoviji broj Inflight magazine CA posvećen je Hrvatskom predsjedanju Vijeća EU, a uvodnik zimskog broja je napisao premijer Andrej Plenković. Putni časopis CA izlazi četri puta godišnje, prateći godišnja doba.
Tom prilikom predsjednik Uprave CA Jasmin Bajić podsjetio je kako je hrvatski nacionalni prijevoznik u 30 godina imao više od 610 tisuća letova i u tom periodu prevezao 40 milijuna putnika. Predsjednik NO CA Zlatko Mateša, pohvalio je Putni časopis kao jedan od najsadržajnijih specijaliziranih tiskovina s vrhunskim fotografijama koji promiče Hrvatske vrijednosti, osobito hrvatski turizam. Nadalje, Mateša je naglasio kako su “mnoge kompanije, konkurenti nestali sa neba, a CA je stabilna jer se Hrvatska vlada odlučila za nju “kao stratešku kompaniju”. Pohvalio je vrhunske kadrove CA, pilote, kao i novoizašli putni časopis kao dokaz izvrsnosti za što je dobio mnoga priznanja. Uz ostalo, i nagradu FIJET-a Hrvatske za putopisce “Marko Polo 2018.”, dok je istovremeno dugogodišnja glavna urednica Inflight magazina, Ksenija Žlof zahvalila brojnim suradnicima koji sudjeluju u uređivanju i kreiranju putnog časopisa CA.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon