PREDSTAVLJANJE NOVE KNJIGE ZVONIMIRA HODAKA

Tekst: Panopticum

Foto: Zaklada Ivana Hodak

U srijedu, 3. lipnja 2020. s početkom u 18 sati u zagrebačkom pubu Oliver Twist, Tkalčićeva 60, zakazano je predstavljanje drugog dijela knjige “Lijevom našom”, odvjetnika Zvonimira Hodaka. Novu knjigu će predstavljati autor Zvonimir Hodak, zatim Petra Petter urednica, dr. prof. Josip Jurčević i Anja Šovagovic Despot. Nakon predstavljanja knjige predviđeno je kraće druženje s autorom i besplatni koktel za sve posjetitelje. Druga po redu, knjiga ”Lijevom našom” izašla je u nakladi izdavačke kuće “Tonimir” iz Varaždinskih Toplica.

Čuveni zagrebački odvjetnik ispisuje kolumnu „Lijevom našom“ iz tjedna u tjedan, te na duhovit način upozorava u svojim tekstovima na hrvatsku političku patologiju. Kao odvjetnik branio je mnoge ljude, a u svojim kolumnama,  uporno i nepopustljivo brani hrvatstvo. Hodakove kolumne pretočene u novu knjigu prepune su stvarnih osoba iz suvremenog života u Republici Hrvatskoj.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon