PREDSJEDNIK UPRAVE MZLZ DOBITNIK NAGRADE ZA NAJBOLJEG STRANOG MANAGERA U HRVATSKOJ

Tekst: C. M. L.

Foto: CROMA

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika (HUM) CROMA u četvrtak, 15. veljače 2024. je dodijelilo nagradu Menadžer godine za 2023. u hotelu Esplanade u Zagrebu. Ukupno je dodijeljeno 11 nagrada u različitim kategorijama i to menadžerima koji se ističu svojim poduzetničkim duhom, entuzijazmom i profesionalnim, etičkim i odgovornim poslovanjem.

Husayin Bahadir Bedir, predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb d.d. dobio je priznanje žirija u kategoriji najboljeg stranog menadžera u Hrvatskoj u 2023. godini. Školovao se na Tehničkom sveučilištu u Ankari, a u svojoj karijeri prije Zagreba je radio u Istanbulu i Tunisu. Ima dugu, 25-godišnju karijeru u zrakoplovstvu, kroz koju je obnašao niz značajnih uloga u raznim zračnim lukama i tvrtkama.

Nagradu Menadžer godine dodjeljuje neovisni žiri koji čine iskusni poslovni lideri, članovi Izvršnog i Upravnog odbora HUM-CROMA-e, predstavnici akademske zajednice, predstavnici medija, predstavnici Hrvatskog poslovnog saveza za održivi razvoj te im se svake godine priključuju i prošlogodišnji dobitnici nagrade Menadžer godine.

Podsjetimo, najuspješniji hrvatski menadžeri i gospodarstvenici okupljaju se već 33. godinu zaredom s istim ciljem – kako bi nagradili najistaknutije predstavnike svoje zajednice u protekloj godini.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon