PREDSJEDNIK RH RAZGOVARAO S PREDSTAVNICIMA SAMOSTALNIH SINDIKATA

Tekst: N. J.

Foto: Ured predsjednika

Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je izaslanstvo Saveza samostalnih sindikata Hrvatske povodom obilježavanja 30 godina djelovanja usmjerenih na borbu za prava radnika i socijalnu pravdu.Uz predsjednika Saveza samostalnih sindikata Hrvatske Mladena Novosela, na sastanku s Predsjednikom Republike bili su potpredsjednik za koordinaciju sa sindikatima iz sektora gospodarstva Željko Klaus i izvršna tajnica SSSH za socijalni dijalog i javne politike Ana Miličević Pezelj.

Na sastanku se razgovaralo i o aktualnoj gospodarskoj i socijalnoj situaciji u Hrvatskoj izazvanoj pandemijomkoronavirusa, pri čemu su predstavnici SSSH-a upoznali predsjednika Milanovića sa svojim aktivnostima u cilju zaštite prava radnika u novonastaloj situaciji. Jednako tako, iznijeli su svoje primjedbe na dosadašnje mjere za pomoć gospodarstvu te su upozorili kako je iznimno važno da se u ovoj situaciji zaštiti domaća proizvodnja, da se osigura pravna sigurnost radnicima te da provođenje svih mjera bude transparentno kako bi se spriječile bilo kakve zlouporabe javnog novca.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon