PREDSJEDNIK RH PRIMIO PREDSTAVNIKE ZELENO-LIJEVE KOALICIJE

Tekst: N. J.

Foto: Ured predsjednika

Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je u petak, 17. srpnja 2020. predstavnike zeleno-lijeve koalicije i to koordinatoricu političke platforme MOŽEMO! Sandru Benčić, zatim koordinatora političke platforme “Zagreb je NAŠ!” Tomislava Tomaševića i potpredsjednicu Nove ljevice Radu Borić.

Tom prilikom predstavnici zeleno-lijeve koalicije predali su predsjedniku Milanoviću potpise prikupljene u Peticiji za obnovu Zagreba i okolice od potresa, a u kojoj se traži sazivanje izvanredne sjednice Hrvatskog sabora. Tijekom razgovora s predsjednikom Milanovićem, objasnili su razloge zbog kojih su pokrenuli prikupljanje potpisa te iznijeli svoja očekivanja da se već na prvoj sjednici Hrvatskog sabora pokrene procedura donošenja zakonskog rješenja za obnovu Zagreba i okolice. Važnim smatraju, rečeno je na sastanku, da zakon ide u dva čitanja kako bi se donijelo kvalitetno i održivo rješenje uz sudjelovanje strukovnih organizacija.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon