PREDSJEDNIK RH POSJETIO SLAVONSKI BROD POVODOM DANA GRADA

Tekst: N. Jelić

Foto: Ured predsjednika

Predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovao je u utorak, 16. svibnja 2023. na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Slavonskog Broda povodom Dana Grada i blagdana sv. Ivana Nepomuka, zaštitnika Grada.

Tom je prilikom dao svoj osvrt na Slavonski Brod kao miran grad bez skandala, sramoćenja i uhićenja. Govoreći o prošlosti kazao je kako je grad imao teških 30 godina te govorio o potrebi korištenja europskih fondova.  Za kraj je poručio kako je smisao postojanja ove generacije ljudi bila borba i ostvarenje hrvatske države.

Osim predsjednika Milanovića na svečanoj sjednici obratili su se predsjednik Gradskog vijeća Grada Slavonskog Broda Stribor Valenta i gradonačelnik Grada Slavonskog Broda Mirko Duspara te su uručena javna priznanja i nagrade najzaslužnijim pojedincima za doprinos razvoju Grada. Uz predsjednika Milanovića bila je savjetnica Predsjednika za ljudska prava i civilno društvo Melita Mulić.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon