PREDSJEDNIK RH POSJETIO INTERLIBER – MEĐUNARODNI SAJAM KNJIGA

Tekst: N. Jelić

Foto: Ured predsjednika

Predsjednik Republike Zoran Milanović obišao je u srijedu, 9. studenog 2022. 44. međunarodni sajam knjiga „Interliber“ i razgovarao s nakladnicima.

Ovogodišnji „Interliber“ otvoren je u utorak, 8. studenog 2022. na Zagrebačkom velesajmu, a nakladnici na međunarodnom sajmu knjiga predstavljaju izuzetno bogat program novih izdanja u nekoliko paviljona Zagrebačkog velesajma. Predstavlja se ukupno 296 izlagača iz 15 zemalja. „Interliber“ je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj te zajedno s izlagačima i posjetiteljima, kulturnim sadržajima i edukativnim programima uvelike doprinosi razvoju kulture čitanja.

Predsjednik Milanović izlagače „Interlibera“ obišao je u pratnji direktorice Zagrebačkog velesajma Renate Suša i voditeljice projekta „Interliber“ Dine Grozdanović Poštolka. Uz Predsjednika je bili su posebni savjetnik predsjednika Republike za kulturu Zdravko Zima i posebni savjetnik Predsjednika za ekonomiju Velibor Mačkić.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon