PREDSJEDNIK RH NA OBILJEŽAVANJU DANA GRADA KRIŽEVACA

Tekst: N. J.

Foto: Ured predsjednika

Predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovao je u petak, 23. travnja 2021. na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Križevaca koja se u Velikoj dvorani Hrvatskog doma održala u prigodi obilježavanja Dana Grada. Tom prigodom dodijeljena su javna priznanja zaslužnim građankama i građanima Križevaca, grada koji ove godine slavi svoj 769. rođendan.

Čestitajući Križevčankama i Križevčanima Dan njihovog grada, predsjednik Milanović u prigodnom obraćanju spomenuo je kako Križevce posjećuje već više od trideset godina te da u zadnje vrijeme vidi napredak, grad koji je živnuo i izgleda ljepše.

Osim predsjednika Milanovića okupljenima su se obratili župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn i predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović, a u ime svih nagrađenih obratio se akademik Ferdo Bašić, počasni građanin Križevaca.

Uz predsjednika Milanovića na svečanom obilježavanju Dana Grada Križevaca bila je savjetnica Predsjednika za ljudska prava i civilno društvo Melita Mulić.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon