PREDSJEDNIK MILANOVIĆ S PRIPADNICIMA OBALNE STRAŽE U OPHODNJI DIJELA JADRANA

Tekst: N. J.

Foto: Ured predsjednika

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovao je na redovitoj plovidbi obalnog ophodnog broda „Omiš“ koji je izvršavao redovite zadaće nadzora i zaštite interesa Republike Hrvatske u teritorijalnom moru te u području ZERP-a.

Predsjednik je stekao uvid u sposobnosti obalnog ophodnog broda „Omiš“ te se uvjerio da pripadnici Obalne straže RH uspješno provode sve planirane aktivnosti na moru i u novonastalim okolnostima uzrokovanim širenjem virusa COVID-19. Predsjednik je dao potporu HV-u, HRM-u i posebno članovima posade broda koji svoje zadaće izvršavaju stručno i profesionalno, poštivajući sve mjere samozaštite.

Uz Predsjednika Republike na plovidbi su sudjelovali potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera OS RH admiral Robert Hranj.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon