PREDSJEDNIK MILANOVIĆ NA OBILJEŽAVANJU DANA FER-A

Tekst: N. Jelić

Foto: Ured predsjednika

Predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovao je u petak, 26. studenog 2021. na obilježavanju Dana Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER) Sveučilišta u Zagrebu na kojem je, u prigodnom obraćanju, poručio da nema razvoja i velikih rezultata bez dovoljno ulaganja.

„Čast mi je obratiti se hrvatskoj tehničkoj eliti, jer ovo je veliki studij i ovo je velika disciplina“, rekao je predsjednik Milanović istaknuvši kako je za pohađanje Fakulteta elektrotehnike i računarstva potreban i veliki talent.

Na svečanosti obilježavanja Dana Fakulteta elektrotehnike i računarstva nazočnima su se obratili dekan Fakulteta prof. dr. sc. Gordan Gledec, rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras, gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević i državni tajnik Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva i izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Bernard Gršić. Uz predsjednika Milanovića bili su savjetnica Predsjednika za odgoj i obrazovane Jadranka Žarković i posebni savjetnik Predsjednika za energiju i klimu Julije Domac.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon