PREDSJEDNIČKI KANDITATI PREDALI FINANCIJSKA IZVJEŠĆA U DIP

Tekst: D. S.

Foto: DIP

Prema potvrdi glasnogovornika DIP-a, svih 11 predsjedničkih kandidata ispunilo je zakonsku obvezu i u roku Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) dostavilo prva izvješća o financiranju izborne promidžbe. Javnost će ta izvješća moći vidjeti u ponedjeljak, 16. prosinca 2019., a biti će objavljena na jednom mjestu, DIP-ovim službenim internetskim stranicama (www.izbori.hr).

Sukladno zakonu, predsjednički su kandidati morali izvijestiti o troškovima koje su do sada imali bilo u neslužbenoj, bilo u službenoj promidžbi, zatim o donacijama koje su dobili, o medijskom oglašavanju i marketinškim popustima koje su dobili. Slijedeće financijsko izvješće koje predsjednički kandidati moraju podnijeti je ono završno, cjelovito koje će dati pravu sliku financijskog dijela njihove promidžbe, a dužni su ga objaviti do 21. siječnja 2020. godine.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon