PREDAVANJE O MALEZIJSKOM DIJELU MALAJSKOG POLUOTOKA

Tekst: Panopticum

Foto: BIOM

U predavaoni BO5 Biološkog odsjeka PMF-a, Rooseveltov trg 6 u Zagrebu u četvrtak, 5. prosinca 2019. s početkom u 18 sati putopisno predavanje o Maleziji će održati studenti biologije Maks Deranja i Karmela Adžić. Kroz njihovo predavanje o poluotočnoj zemlji posjetitelji će doživjeli prirodu ovog udaljenog dijela svijeta.i pomalo zaboravljeno žarište bioraznolikosti.

Studenti će na predavanju pokazati tijek jednomjesečnog putovanja i istraživanja Malezijskog dijela Malajskog poluotoka i sva čudesa koja su putem fotografirali. Kroz predavanje ćete saznati zašto su debla nekih stabala prekrivena blatom, zašto psi ne dahću na +35°C ili tko se to zaglušujuće glasa u krošnjama prašuma, zatim kako izgleda i što sve krije Taman Negara – prašuma koja nosi titulu najstarije šume na svijetu. Dolaskom na putopisno predavanje saznajte kako je to mjesec dana živjeti i istraživati u ovoj egzotičnoj zemlji jugoistočne Azije kao i dobiti odgovore na brojna druga zanimljiva pitanja.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon