PREDAVANJE O LIŠAJEVIMA NA PMF

Predavanje “Lišajevi kao bioindikatori zagađenja u okolišu” održati će dr. sc. Saša Likić u četvrtak, 20. listopada 2016. godine u 18 sati na Rooseveltovom trgu 6 u predavaonici BO1 (PMF) u Zagrebu. U sklopu projekta “Lišajevi kao bioindikatori zagađenja u okolišu“, koji je realiziran uz financijsku potporu Europskog socijalnog fonda, provedeno je istraživanje kvalitete zraka pomoću lišajeva na području Slavonskog Broda. Što se očekivalo i što se saznalo te što se nije očekivalo i što se nije  saznalo, ali i što bi se još moglo istražiti može se saznati na predavanju. Ulaz je slobodan.

skakavac

Tekst: B. Dobrijević

Foto: www.pmf.unizg.hr

Predavanje “Lišajevi kao bioindikatori zagađenja u okolišu” održati će dr. sc. Saša Likić u četvrtak, 20. listopada 2016. godine u 18 sati na Rooseveltovom trgu 6 u predavaonici BO1 (PMF) u Zagrebu.

U sklopu projekta “Lišajevi kao bioindikatori zagađenja u okolišu“, koji je realiziran uz financijsku potporu Europskog socijalnog fonda, provedeno je istraživanje kvalitete zraka pomoću lišajeva na području Slavonskog Broda. Što se očekivalo i što se saznalo te što se nije očekivalo i što se nije  saznalo, ali i što bi se još moglo istražiti može se saznati na predavanju. Ulaz je slobodan.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon