PREDAVANJE DR. STUARTA KOHLHAGENA NA PMF U ZAGREBU

Tekst: Australian Embassy, Croatia
Foto: www.abc.net.au

U utorak, 28. svibnja 2019. godine u 19 sati na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Horvatovac 102a, predavaonica A1, gostovat će dr. Stuart Kohlhagen, poznati australski edukator, komunikator i popularizator znanosti, poznatiji kao The Science Nomad. Dr. Kohlhagen održat će predavanje na temu: “Humble materials – Sticky questions – Powerful outcomes”. (How the science of learning and art of engagement are being translated into classrooms across the Developed and Developing World).
Dr. Kohlhagen bivši je ravnatelj australske organizacije Quastacon-The National Science and Technology Centre i neumorni entuzijast s opsežnim i vrlo zapaženim međunarodnim aktivnostima i rezultatima u radu s mladima te učiteljima svih obrazovnih razina.
U organizaciji PMF-a i Veleposlanstva Australije u RH, Dr. Kohlhagen će u Zagrebu održati predavanje na engleskom jeziku, namijenjeno učiteljima primarnog obrazovanja, učiteljima i nastavnicima tzv. STEM predmeta, visokoškolskim nastavnicima te studentima učiteljskih i nastavničkih studija.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon