POZIV ZA OBLIKOVANJE PLAKATA NA TEMU KORONE

Tekst: B. D.

Foto: TAM-TAM

Slovenski TAM-TAM Institut, specijaliziran za gradske plakate, objavio je javni poziv za oblikovanje plakata na temu epidemije koronavirusa u sklopu njihovog godišnjeg međunarodnog natječaja Plaktivat. Kreativci su pozvani da svojim vizualnim doprinosima pomognu u pozivanju građana na odgovorno ponašanje te, uz maštovito oblikovane poruke, na taj način pridonesu sprječavanju i ublažavanju negativnih posljedica širenja virusa.

Da podsjetimo, TAM-TAM već godinama inicira kulturne i društveno odgovorne projekte koji formu gradskog plakata odmiču od uobičajene oglašavačke funkcije, pretvarajući plakat u alat za komunikaciju različitih važnih tema kako bi se potaknule pozitivne promjene u društvu. Naime, tijekom godina mnogi su nagrađivani plakati, nastali u njihovoj produkciji, svoje mjesto našli u gradovima, prenoseći u urbanoj okolini važne poruke i stvarajući svojim sadržajima ne samo estetski, već i informacijski bogatu javnu sferu.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon