POVIJEST IZRAELA U HID ŠALOM

Za sve članove i prijatelje Hrvatsko – izraelskog društva  donosmo obavijest  da će se prvo predavanje iz ciklusa i na temu „Povijest Izraela“ održati u Kulturnom centru “Šalom”, Radićeva 26 u Zagrebu u srijedu, 29. lipnja 2016. godine s početkom u 19 sati. Predavanje će održati politolog i povjesničar dr. sc. Boris Havel.  Dr. Havel rođen je 1966. u Sarajevu. Diplomirao je međunarodne odnose i povijest u Švedskoj, magistrirao komparativnu religiju u Izraelu, a na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu doktorirao na temi arapsko-izraelskih odnosa. Sudski je tumač za engleski, hebrejski i švedski jezik, te vanjski suradnik Biblijskog instituta i Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Zaposlen je u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova RH.

HID Shalom

Tekst: Panopticum

Foto: www.academia.edu

Za sve članove i prijatelje Hrvatsko – izraelskog društva  donosmo obavijest  da će se prvo predavanje iz ciklusa i na temu „Povijest Izraela“ održati u Kulturnom centru “Šalom”, Radićeva 26 u Zagrebu u srijedu, 29. lipnja 2016. godine s početkom u 19 sati. Predavanje će održati politolog i povjesničar dr. sc. Boris Havel iz Zagreba.

Dr. Havel rođen je 1966. u Sarajevu. Diplomirao je međunarodne odnose i povijest u Švedskoj, magistrirao komparativnu religiju u Izraelu, a na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu doktorirao na temi arapsko-izraelskih odnosa. Sudski je tumač za engleski, hebrejski i švedski jezik, te vanjski suradnik Biblijskog instituta i Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Zaposlen je u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova RH.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...