PORTOROŽ DOMAĆIN SAJMA INTERNAUTICA 2023.

Tekst: Panopticum

Foto: Internautica

U slovenskom Portorožu od 18. do 22. svibnja 2023. godine održava se međunarodni nautički sajam Inernautica. Na sajmu, 25  po redu,  će biti predstavljeni najnoviji proizvodi i usluge iz nautičke industrije.

Nautički sajam u Portorožu će okupiti brojne tvrtke, proizvođače i distributere iz nautičke industrije, te će posjetitelji imati priliku istražiti najnovije proizvode i usluge vezane uz nautiku. Prema završnim najavama organizatora, osim bogatog programa, sajam Internautica će pružiti i odličnu priliku za networking s ljudima iz industrije, susretanje s istomišljenicima, kao i upoznavanje novih poslovnih partnera i klijenata.

Osim toga, sajam Internautica je jedan od većih sajmova nautičke industrije u ovom dijelu Europe. Sajam privlači veliki broj posjetitelja koji su zainteresirani za nautičke proizvode i usluge, pa predstavlja zanimljivu priliku za istraživanje najnovijih trendova, upoznavanje s nautičkim inovacijama u okruženju ljudi iz pomorske struke i uživanje u bogatom programu.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon