POKRENUTA PETICIJA PROTIV NAJAVE RAZMATRANJA NOVOG SPORAZUMA UN O LJUDSKIM PRAVIMA

Tekst: Panopticum/CitizenGO

Foto: CitizenGO

UN će 5. travnja 2024. godine razmatrati sporazum koji tradicionalne vrijednosti izjednačava s nekim od najtežih zločina poznatih čovječanstvu. Povodom toga Zajednica aktivnih građana “CitizenGO” sa sjedištem u Madridu koji pomoću mrežnih peticija rade na zaštiti i unapređenju zaštite ljudskih prava – prava na život, obitelj i slobodu pokrenula je na internetu peticiju pod nazivom “Zaustavite UN-ovu kriminalizaciju vaših kršćanskih uvjerenja” koju u nastavku teksta prenosimo u cijelosti i to kako slijedi:

“Zamislite svijet u kojem su vaša najdublja uvjerenja globalno kriminalizirana. Šokantno, ali to bi uskoro mogla biti naša stvarnost.

UN razmatra sporazum koji tradicionalne vrijednosti izjednačava s nekim od najtežih zločina poznatih čovječanstvu. Da, vaš stav o životu, obitelji i spolu mogao bi biti označen od strane UN-a kao zločin protiv čovječnosti!

Ovaj potez bez presedana želi izbrisati biološku definiciju muško-žensko iz Rimskog statuta, potencijalno kriminalizirajući milijune ljudi koji podržavaju ove istine.

Zašto se ovo događa? Jer radikalni globalisti i nevladine organizacije traže da se zabrane sva neslaganja s ekstremnim LGBTIQ ideologijama i pobačajem. Znaju da je njihova agenda nepopularna i ne mogu vas uvjeriti da promijenite svoja duboko ukorijenjena uvjerenja, pa vas umjesto toga pokušavaju strpati u zatvor.

Zamislite da ste na suđenju samo zato što štitite svoju djecu ili unuke od prerane seksualizacije i ideološke indoktrinacije u školama.Vjerni pastori i svećenici suočavaju se s prijetnjom progona samo zato što prenose Božju riječ.

Oni koji brane naše vrijednosti – kršćanski političari, novinari, odvjetnici, učitelji, doktori – svi su u opasnosti od teških osobnih i profesionalnih napada jednostavno zato što čvrsto drže svoja uvjerenja.

Ako se usudite usprotistaviti dogmama rodne ideologije, budite spremni: mogli biste postati meta sustava dizajniranog da vas ušutka.

Ovaj sustav, koji su osmislili su globalističkih tirani i radikalna ljevica, ima za cilj pretvoriti vas u poslušnog subjekta pod novom globalnom diktaturom koja služi promotorima pobačaja, radikalnim feministkinjama te LGBTIQ i trans lobijima.

Nažalost, on nije daleko od ostvarenja, ako se ne suprotstavimo sada.

Konkretno, trebamo vašu podršku našoj peticiji, koja poziva hrvatskog ministra vanjskih poslova vaše zemlje i delegate hrvatske vlade u Šestom odboru Opće skupštine UN-a da odlučno odbace ovaj opasan sporazum.

Ulog ne može biti veći. Izmjene koje je UN predložio mogle bi dovesti do toga da se naša uvjerenja za život i za istinu o stvarnom rodu progoni kao zločine protiv čovječnosti.

Ovo nije samo napad na osobna uvjerenja – to je izravan napad na osnovna načela slobodnih društava širom svijeta.

Sat otkucava, jer UN se priprema za finalizaciju ovog sporazuma već 5. travnja. Trebamo vašu hitnu akciju kako bismo spriječili da ova katastrofalna redefinicija postane univezralni standard.

Molimo vas, potpišite peticiju sada. Stanite s nama u obranu svetosti života, istine o spolu i rodu, te slobodu uvjerenja i njihovog izražavanja. Vaš glas je ključan u ovoj presudnoj borbi za očuvanje naših prava i otpor ove radikalne revizije međunarodnih normi.”

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon