PLANINARSKA ŠKOLA NA KLEKU

Klek je poznato alpinističko vježbalište hrvatskih alpinista i omiljena destinacija mnogih svestranih izletnika. Terenskim izletom na Klek nedaleko Ogulina tijekom vikenda 29 – 30. listopada 2016. godine završila je XI. planinarska škola u organizaciji Planinarskog društva Karlovac. Polaznici planinarske škole izvršili su uspješno uspon na vrh Kleka a nakon toga su prisustvovali predavanju o povijesnoj ulozi Kleka u razvoju planinarstva u Hrvatskoj i ideji o osnivanju ove planinarske organizacije 1974. godine.

klek

Tekst: B. Dobrijević

Foto: www.hrk.hr

Klek je poznato alpinističko vježbalište hrvatskih alpinista i omiljena destinacija mnogih svestranih izletnika. Terenskim izletom na Klek nedaleko Ogulina tijekom vikenda 29 – 30. listopada 2016. godine završila je XI. planinarska škola u organizaciji Planinarskog društva Karlovac.

Polaznici planinarske škole izvršili su uspješno uspon na vrh Kleka a nakon toga su prisustvovali predavanju o povijesnoj ulozi Kleka u razvoju planinarstva u Hrvatskoj i ideji o osnivanju ove planinarske organizacije 1974. godine.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon