OTVORENE PRIJAVE ZA FOUR RIVER FILM FESTIVAL

Tekst: Panopticum

Foto: FRFF

Otvorene su prijave za 26. Filmsku reviju mladeži i 14. Four River Film Festival (FRFF), međunarodni festival posvećen srednjoškolskom filmu, koji će se održati od 7. do 11. rujna 2021. u Karlovcu. Kako navode u Hrvatskom filmskom savezu, FRFF s više od 1600 filmova iz 100 zemalja svijeta, s 4000 gledatelja i 200 međunarodnih gostiju, Revija i Festival su najomiljenija i najbrže rastuća destinacija za srednjoškolski film, ali i prilika za pronalaženje svog mjesta u svijetu promatranom kroz objektiv kamere. Osim toga, iz HFS-a kažu da su Revija i Festival itekako dobra odskočna daska u daljnjem filmskom stvaralaštvu .

Pored srednjoškolskih filmova u natjecateljskom programu, FRaMe i FRFF priredit će se popratni programi s praktičnim radionicama i masterclassovima, okruglim stolovima i debatama, predstavljanjima partnerskih organizacija, izletima i nastupima glazbenih bendova te večernjim projekcijama profesionalnog filma. Svake večeri filmovi se prikazuju na drugoj rijeci, na drugom odredištu: Kupi, Korani, Mrežnici i Dobri.

Prijaviti se mogu mladi filmaši od 14 do 20 godina s filmovima završenima nakon siječnja 2019. godine. Može se natjecati u četiri kategorije – igrani, animirani, dokumentarni film i slobodni stil. Prijave se šalju putem platforme FilmFreeway do 1. lipnja 2021., a sve detalje moguće je pronaći na službenoj web stranici https://frff.com.hr.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon