OTVOREN FLORES – SAJAM CVIJEĆA U BJELOVARU

Tekst: M. Šamanić

Foto: BBŽ

U subotu, 13. travnja 2019. je otvoren 2. FLORES – sajam cvijeća u Bjelovaru na sajamskom prostoru Gudovac. Sajam je otvoren u suradnji s Bjelovarskim sajmom i Hrvatskom poljoprivrednom komorom i pod pokroviteljstvom Bjelovarsko-bilogorske županije a trajati će dva dana. Na sajmu cvijeća koji je izložbeno-prodajnog karaktera prijavljeno je 70-tak izlagača iz cijele Hrvatske, ali i susjedne BIH koji izlažu, između ostalog, cvijeće, presadnice, eterična ulja, ljekovito bilje, ali i opremu za vrt, plastenike i niz drugih stvari.

Izložbeni prostor za sve izlagače je besplatan kao i ulaz za posjetitelje za koje je organiziran besplatan autobus svaki puni sat s autobusnog kolodvora u Bjelovaru. Inače, radno vrijeme sajma u subotu i nedjelju je od 9 do 18 sati, a cilj održavanja samog sajma je promocija domaćih cvjećara i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koja se bave proizvodnjom cvijeća, ukrasnog i ljekovitog bilja, presadnica te popratnih djelatnosti. U prilog „2.Floresu – sajmu cvijeća Bjelovar“ ide i činjenica dobrih rezultata prošlogodišnjeg prvog sajma cvijeća koji se pokazao kao izuzetno uspješan, jer ga je obišlo puno posjetitelja, a izlagači su izrazili zadovoljstvo dobrom prodajom svojih proizvoda. Inače, uz izložbeno – prodajni karakter sajma organiziran je i bogat kulturno-umjetnički program koji će dati dodatnu notu sajmu cvijeća.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon