OTVOREN 16. MEĐUNARODNI SIMPOZIJ “PROTUMINSKO DJELOVANJE 2019.”

Tekst: Panopticum

Foto: MUP RH

Pomoćnik ministra unutarnjih poslova dr. sc. Damir Trut u ime Vlade RH  otvorio je u ponedjeljak, 8. travnja 2019. godine 16. Međunarodni simpozij ”Protuminsko djelovanje 2019″ koji se do 11. travnja održava u Slanom, pokraj Dubrovnika. Otvorenju su nazočili veleposlanik Mađarske koja je ove godine zemlja partner, NJ. E. József Zoltán Magyar, veleposlanik Norveške pri Ujedinjenim narodima u Ženevi, NJ. E. Hans Brattskar, veleposlanik Sirije u Beču, NJ. E.Bassam Sabbagh i brojni drugi strani i domaći visoki dužnosnici.

16. Međunarodni simpozij ”Protuminsko djelovanje 2019″ u svom radu ima teme: „Iskustva iz protuminskog djelovanje u svijetu“ i „Izazovi protuminskog djelovanja u migrantskoj krizi“ te s pokaznom vježbom „Uklanjanje i uništavanje eksplozivnih sredstava iz mora“. Vježbu će izvesti Zapovjedništvo specijalne policije i Protueksplozijske službe Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske. Podvodno razminiranje prezentirat će također Regionalni centar za obuku ronilaca i podvodno razminiranje iz Crne Gore.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon