OTVARAJU SE PRIJAVE ZA TERENSKE VOLONTERE U NP MLJET

Tekst: R. F.

Foto: NP Mljet

Nacionalni park Mljet započinje s volonterskim terenskim programima u 2020. godini, a termini za prijave otvoreni su od 22. veljače i to za volonterski program “Graditelj planinarskih putova”. Spomenuti program jedan je od četiri volonterska programa, o kojima se zainteresirani mogu prijaviti putem poveznice na internetskoj stranici: http://np-mljet-graditelj-planinarskih-putova.

Naime, tehnička, stručna i služba čuvara prirode kontinuirano obavljaju poslove vezano uz zaštitu i očuvanje NP Mljet, održavanje planinarskih i protupožarnih puteva te čišćenje doplutalog otpada. Međutim, pomoć volontera je više nego dragocjena i dobrodošla. NP Mljet poziva sve zainteresirane da se prijave, pogotovo u razdoblju pripreme sezone, kada se čiste brojne uvale i planinarske staze. Volontiranje traje od travnja do lipnja 2020. uz osiguran besplatni smještaj i prehranu. Lokalni prijevoz unutar NP Mljet je osiguran. Putne troškove dolaska i odlaska iz Parka volonteri snose sami.

Ostali programi volontiranja u hrvatskim nacionalnim i parkovima prirode nalaze se na internetskoj poveznici: http://volonteri.parkovihrvatske.hr/hr/volonterski-programi-u-parkovima-hrvatske/.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon