OTROVNO SJEME RAZDORA MEĐU HRVATIMA

Tekst: dr. sc. Ilija Barjašić

Foto: ŽSPA

Hrvatsko opće dobro strukturalno je poljuljano, i pored Hrvata u Hrvatskoj i u iseljeništvu, što su rastačući učinili okupatori i hrvatski janjičari – kao odmetnici, sijući sjeme razdora među Hrvatima, koje se kao korov širilo i devastiralo Hrvatsku, a hrvatski narod desetkovalo.

Dakle, antihrvati po svojim prokušanim šablonama razbijali su bit hrvatskog naroda, a što je Hrvatima i dalje opomena, nakon svih opomena, jer se nije ozbiljno shvaćalo nezasićeno – pokvarenu avet.

Bez odlaganja, Hrvati trebaju zaustaviti agoniju u kojoj životare…, zaustavljanjem sijača sjemena razdora, da se ne bi svaku stasalu generaciju Hrvata desetkovalo…, pored „duhovnih i svjetovnih elita,“ vladara koje uglavnom biraju sijači otrovnog sjemena razdora, „elita“ koje hrvatskom narodu samo ruše samopouzdanje. Dakle, pored toliko stranaka, Hrvati trebaju organizirano birati svoje predstavnike u hrvatske institucije, jer razjedinjenost s tolikim brojem stranaka znači zavadi pa vladaj.

Samo odgovoran pojedinac imenom pokazuje, potiče u ime općeg dobra. Hrvatski narod se treba oslanjati na samopouzdane pojedince, Hrvate koji svoj narod mogu usmjeravati u ime općeg dobra.

Indijanci, Aboridžini i Hrvati iskonski čisti, ali naivni…, pod pritiscima okupatora u ime njihovog zlatnog teleta, krikom do neba su doživljavali stoljećima strašna desetkovanja i sramoćenje svoga naroda. Zato bi Hrvati trebali dodatnim angažiranjem opravdati svoju misiju na Zemlji u ime Života. Potrebno je da pojedinci – mudraci dijaloški i djelima sudjeluju i potiču na uzornost u ime općeg dobra Hrvata.

Sijači razdora, i kao osvjedočeni neprijatelji Hrvata, danas svojim orkestrom upravljaju vladajućim strankama. Tvorci su i interesnih grupica koje kao hijene djeluju radi dijela plijena hrvatske imovine.

Dovoljno je pogledati koliko su razjedinjeni bivši politički uznici, u koliko udruga su podijeljeni, od kojih su neke predstavljali okorjeli kriminalci i prljavi perverznjaci, a koje su instalirali sijači razdora Hrvata.

Isto se dogodilo i događa i s braniteljima, koje su razjedinili na stotine udruga… Stvorili su preko sto pedeset političkih stranaka, za brojčano mali hrvatski narod.

Posebno treba istaći i neke nacionalne manjine, toliko antihrvatski raspoložene, kao i njihove religije, koje prokušanim šablonama, kao produžene ruke matičnih naroda kojima pripadaju, rutinirano – lukavo siju razdor među Hrvatima, oholo i bahato – izazivački.

Razjedinjeni Hrvati, s toliko stranaka, odražavaju razdor sijača sjemena antihrvatstva. Konstantnim trovanjem hrvatskih ognjišta, urušili su tradiciju hrvatske obitelji…

U pitanju je sloga Hrvata – zajedništvo, koje uglavnom tupi operativci – vlastodršci…, toliki načelnici po direktivi mentora – sijača, razaraju, urušavaju…

Najviše otrovnog sjemena razdora je posijano u hrvatske institucije, koje doslovce predstavljaju antihrvatstvo.

Svemu je razlog odmetništvo pojedinca, zanesen čovjek ne vidi da se podvaja – iseljava – raseljava, nesvjesno se podvaja, a djeci trnu zubi.

Zatrovani odmetnici iz naroda su uzrok nereda – sami protiv sebe, služe kao opomena, zavađaju, razdvajaju…, a razni okupatori eksploatiraju robove – mase, postvaruju radi kontroliranja. Nesvjesnim odmetnicima – sijačima razdora, kada bi se dozvolilo urušili bi, slikovito kazano, strukturu kolektivne svijesti, koja se potom raspadne… Sve se statistički i očigledno potvrđuje kao posljedice: pad nataliteta, raseljavanje Hrvata, neobrađena polja po Hrvatskoj, zapuštene tvornice…, a što sijači sjemena razdora među Hrvatima slave – kao postvareni pobjednici. Instalirano – nametnutim „vladarima“ u Hrvatskoj zadaća je da se okomljuju na Hrvate one koji upozoravaju svoj narod na sijače razdora.

Sve opomene koje su izazvali Hrvati – istim opomenama trebali bi samopouzdani Hrvati pojedinci buditi i poticati na odlučnost protiv sijača zla po Hrvatskoj, postvarenih odmetnika – lucifera. Samo tako bi nestao mazohizam i sadizam kao odraz odmetnutih pojedinaca.

Nakon ispunjenih razloga, u ime općeg dobra – Hrvati u domovini zajedno s raseljenim Hrvatima, u ime Života u Hrvatskoj kao obraćenici trebaju djelima poticati svoj narod u ime zajedništva

Uz napomenu, sijačima sjemena razdora meta je hrvatska obitelj, koji preko žena i janjičara zaposjedaju hrvatska ognjišta, potom svojom djecom, natalitetom strateški trajno zaposjedaju hrvatske zemlje, što je model postvarenih za porobljavanje, već stoljećima.

Zadar, siječanj 2021. godine

Dr. sc. Ilija Barjašić – predstojnik HAZUDD-a za poticanje nataliteta u Hrvatskoj

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon