ONLINE STRIPOTEKA – KULTNI STRIPOVI NA JEDNOM MJESTU

Tekst: Panopticum

Foto: Školska knjiga

Ako ste odrasli na Alanu Fordu, Zagoru, Dylanu Dogu, Kapetanu Mikiju, Lastanu, Nježnom, Texu Willeru, Komandantu Marku i ostaloj stripovskoj ekipi, svima vama je od nedavno dostupna “Stripoteka” – besplatna Android aplikacija za čitanje starih, kultnih stripova, koja je naziv dobila po nekoć isto tako kultnoj seriji stripova koja se mogla kupiti na novinskim kioscima, a više ne izlazi.

Osim nabrojanih, u kolekciji “online Stripoteke” su i stripovi Kit Teller, Martin Mystere, Nick Raider, Dampyr i mnogi drugi s obzirom na to da aplikacija donosi gotovo 16 tisuća stripova koje možete pretraživati prema junacima i kategorijama. Stripovi su izvrsno skenirani i lako se čitaju na mobitelu. Ulazak u mobilnu aplikaciju priziva osjećaj djeteta koje je upravo došlo na dugo ljetovanje kod rodbine i shvatilo da on ima sve brojeve Stripoteke.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon