ONLINE RADIONICA: DIGITALNA SINTEZA ZVUKA

Tekst: B. D.

Foto: www.fer.unizg.hr

Udruga za razvoj kulture “Radiona” organizira online radionicu “Digitalna sinteza zvuka” pod vodstvom Igora Brkića koja će se održati u dva termina tijekom travnja 2020. Polaznici će sami preko web platforme izabrati dva termina koja im odgovaraju za sudjelovanje na radionici. Radionica se bavi teorijom i metodama koje stoje iza digitalne sinteze zvuka. Prvi je dio teorijski, gdje će polaznici proći osnovne pojmove digitalne obrade signala i slično. U drugom dijelu polaznici će programirati jednostavan subtraktivni synth s wavetable oscilatorom, envelope generatorom te filtrom.

Voditelj radionice je Igor Brkić. Voditelj je sudjelovao na brojnim izložbama i projektima te je već niz godina voditelj uspješnih radionica s posebnim fokusom na kreativnu upotrebu senzora u interaktivnim instalacijama. Autor je mnogih robotičkih i elektroničkih rješenja za muzejske kuće, izložbe, domaće i međunarodne kazališne predstave, televizijske emisije i pojedinačne umjetnike. Na radionici može sudjelovati do deset sudionika, a prijaviti se možete na Radionin e-mail do srijede, 22. travnja 2020. godine.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon