OKRUGLI STOL U HND O 25 GODINA PRIVATNIH MEDIJA U HRVATSKOJ

Tekst: MD/B. D.

Foto: Panopticum

Kako se najavljuje, u Zagrebu će se održati medijski događaj godine, a prema riječima organizatora, 25 protagonista medijskih događaja za okruglim stolom će raspravljati o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti privatnih tiskanih i elektroničkih medija u Hrvatskoj. Okrugli stol se održava  u petak, 27. rujna 2019. s početkom u 11 sati u velikoj dvorani Hrvatskog novinarskog društva (HND) u Zagrebu. Moderator novinarskog skupa je Neven Šantić, glavni urednik portala Media daily.

Prema najavama organizatora, zaključci Okruglog stola, kao i ostali najbitniji medijski događaji proteklih 25 godina, bit će potom publicirani u knjizi autora Zorana Kovačića i Nevena Šantića pod imenom “25. godina privatnih elektroničkih medija”.
Knjiga izlazi iz tiska  5. studenog 2019. godine u nakladi specijaliziranog portala za medije Media daily.

Za sada su svoj dolazak na okrugli stol potvrdili: Ninoslav Pavić, Ivica Mudrinić, Zrinka Vrabec Mojzeš, Miroslav Belužić, Branka Zovko Cihlar, Josip Popovac, Hrvoje Zovko, Damir Matković, Antun Vujić, Silvije Hum, Nenad Marčec, Tonko Obuljen, Mirko Galić, Branko Vukšić, Dragutin Lučić, Berislav Jelinić, Adrian Ježina, Denis Mikolić, Željko Švenda, Alida Žorž Miketek.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon