ODRŽANA SKUPŠTINA VINISTRE S NAJAVOM MANIFESTACIJA U 2023. GODINI

Tekst: A. Radoš

Foto: N. Jurak

Na Skupštini Vinistre, najuspješnije udruge vinara i vinogradara u Hrvatskoj, održane u Svetvinčentu u subotu, 17. prosinca 2022. godine, najavljeno je tijekom iduće kalendarske godine čak osam vinskih događanja u njezinoj organizaciji. Podsjetimo, hrvatska udruga vinara i vinogradara iz Istre broji više od 120 članova, a osnovni izvor financiranja joj je članarina.

Naime, uz tradicionalne vinske manifestacije pred Vinistrom je vrlo izazovna i dinamična 2023. godina poput En Primeura, Međunarodnog ocjenjivanja vina i jakih alkoholnih pića i 14. Svijeta Malvazija te najpopularnijeg vinskog događanja – 29. Vinistre, sredinom svibnja istarske vinare očekuje domaćinstvo prestižnog svjetskog ocjenjivanja Concours Mondial de Bruxelles, a već u ožujku i prvi samostalni nastup na iznimno značajnom düsseldorfskom Proweinu.

Osim toga, veliki izazov za istarske vinare izrada je i provedba operativnog marketinškog plana s ciljem unaprjeđenja imidža na lokalnoj razini te brendiranje istarskih vina u suradnji s profesionalnom marketinškom agencijom koja će imati zadatak osmisliti novi, moderan vizualni identitet i privlačne komunikacijske poruke. Gotova je i nova interentska stranica kao središnje mjesto prezentacije i promocije vina s interaktivnom kartom istarskih vinara, snažnom bazom podataka i svim relevantnim dokumentima te posebnom rubrikom za registrirane vinare, članove Vinistre, istaknuto je između ostalog na Skupštini u Svetvinčentu.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon