ODRŽAN OKRUGLI STOL O KORUPCIJI I PORIJEKLU IMOVINE

Tekst: D. S.

Foto: HINA

Hrvatska se guši u problemima i građani sve manje vjeruju u izlaz, a u borbi protiv korupcije u Hrvatskoj trenutno može pomoći samo čvrsta platforma opozicije. Te, i mnoge druge poruke bile su tema u Hrvatskom saboru u srijedu, 29. siječnja 2020. u kojem je održan okrugli stol pod nazivom “Korupcija i porijeklo imovine”, a koji su organizirali “Živi zid” i EU zastupnik Ivan Vilibor Sinčić. Prema riječima organizatora, za isti stol okupijeni su stručnjaci koji imaju jedinstven cilj u borbi protiv korupcije, s napomenom da su neki od sudionika okruglog stola bili i životno ugroženi od strane institucija koje su ih trebale zaštititi.

Završnom porukom organizatori su se zahvalili sudionicima na sudjelovanju uz poziv svim građanima da nam im pridruže u borbi protiv najveće bolesti hrvatskog društva budući samo ujedinjeni možemo vratiti dostojanstvo i djelovati na pravi način.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon