U ZAGREBU ODRŽAN 4. HRVATSKI RADIJSKI FORUM

Tekst: B. D.

Foto: HRF

U zagrebačkom hotelu Esplanadi, na Svjetski dan radija, 13. veljače 2021. održan je 4. Hrvatski radijski forum (HRF). Na forumu je istaknuto kako je radio i dalje medij kojem se najviše vjeruje, a digitalni radio (DAB+) budućnost je tog medija koji će se ubrzo proširiti u Hrvatskoj. Hrvatski radijski forum dodijelio je i priznanje i medalju Nikola Tesla Vijeću za elektroničke medije (VEM) za poseban doprinos identitetu, pluralizmu i razvoju hrvatske radijske industrije.

U izlaganjima u sklopu 4. Hrvatskoga radijskog foruma, među ostalima, sudjelovali su ravnatelj Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM) Miran Gost, zatim ministrica kulture i medija RH Nina Obuljen Koržinek, predsjednik Vijeća za elektroničke medije (VEM) Josip Popovac, direktor Odašiljača i veza (OIV) Mate Botica, glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) Damir Zorić te brojni predstavnici hrvatskih radijskih postaja i članovi Vijeća za elektroničke medije.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon