ODRŽAN 11. ZNANSTVENI PIKNIK HRVATSKOG GEOLOŠKOG DRUŠTVA

Tekst: F. R.

Foto: HGD

Odsjek za popularizaciju geologije i geobaštinu Hrvatskog geološkog društva (HGD)  je već tradicionalno sa svojom interaktivnom izložbom „Upoznaj Zemlju – zaviri u mikroskop!“ (UZZM) sudjelovao i na ovogodišnjem 11. po redu Znanstvenom pikniku održanom 23. i 24. rujna 2022. u ambijentu perivoja dvorca Oršić, Muzeja seljačkih buna u Gornjoj Stubici.

U održavanju UZZM-a u Hrvatskom zagorju sudjelovali su članovi Odsjeka – Karla Štiberc, Patricia Živković, Lara Antoš, Davor Pavelić, Valerije Makarun, Mario Poleto, Luka Miklin, Matija Vukovski i Damir Palenik. Osim popularizacije geologije i geoznanosti preko programa UZZM, na 11. Znanstvenom pikniku je promoviran i projekt ENGIE u čemu su sudjelovale Karmen Fio Firi, Iva Kolenković Močilac i Ana Maričić.

Podsjetimo, Hrvatsko geološko društvo (HGD) je dobrovoljna strukovna udruga osnovana 1951. godine u Zagrebu koja okuplja geologe, te osobe koje se zanimaju za geologiju, kao i institucije iz područja geoloških znanosti.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon