OBJAVA EPIDIMIOLOŠKIH PODATAKA O KORONAVIRUSU U HRVATSKOJ OD SADA JEDNOM TJEDNO

Tekst: G. L.

Foto: S. H.

Epidemiološki podaci o koronavirusu od sada će se objavljivati jednom tjedno, i to ponedjeljkom, zbog povoljne epidemiološke situacije i smanjenog interesa javnosti, objavljeno je u srijedu, 22. veljače 2023. na službenoj Vladinoj stranici koronavirus.hr. Podaci objavljivani ponedjeljkom odnosit će se stanje iz prethodnog tjedna.

Na službenoj stranici koronavirus.hr i dalje će se izvještavati o broju novih, aktivnih, hospitaliziranih, preminulih, ukupno potvrđenih te ukupnih i dnevnih oporavljenih slučajeva, kao i o broju slučajeva na respiratoru, ukupnom i dnevnom broju testiranih osoba te osoba u samoizolaciji, uz podatke o cijepljenju.

Najnovija odluka donesena je na Stožeru CZ RH nakon analize epidemiološke situacije i razgovora s relevantnim zdravstvenim stručnjacima, ali ne znači i da je opasnost od Covida-19 prošla. Zaključno, Hrvatski zavod za javno zdravstvo i ostale javnozdravstvene institucije nastavit će pratiti epidemiološku situaciju na dnevnoj bazi te će javnost o svim novim podacima obavijestiti u skladu s potrebama.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon