NOVO RUHO CRIKVENIČKIH HOTELA

Tekst: M. Š.

Foto: www.crikva.hr

U nekad najvećem betonskom ruglu koje je dočekalo svakog posjetitelja na ulazu u Crikvenicu, u tijeku je završna faza građevinskih radova na uređenju hotela i depandansi “Omorika” i paviljonima “Ad Turres”. Goste će u novoj turističkoj sezoni 2019. dočekati potpuno preuređeni hotel i paviljoni s novim, modernim izgledom soba.

U hotelu “Omorika”, do kojeg od središta Crikvenice vodi dva kilometra šetnice uz more okružene mediteranskim raslinjem, pri kraju su radovi na obnovi svih 115 soba od kojih većina ima pogled na more. Doda li se tome i preuređenje hotelskog restorana, ovogodišnje goste u hotelu, čiji je kapacitet 338 kreveta, dočekat će potpuno novi izgled i ugođaj. Zdanje sagrađeno 1973. godine dobilo je ime po endemskoj vrsti drveta omorike koju je otkrio dr. Josip Pančić, poznati hrvatski botaničar rođen u crikveničkom kraju.

Osim hotela “Omorika”, i paviljoni “Ad Turres”, jedan od devet objekata iz sastava crikveničkog poduzeća Jadran d.d. dočekat će ovogodišnje goste u potpuno novom izdanju. Smješteni u borovoj šumi, 13 preuređenih paviljona s po 27 soba moći će ugostiti više od 700 osoba, pa su najprivlačniji obiteljima s djecom koji traže moderan i ekonomičan smještaj te velikim grupama turista. Sve ove investicije, koje su u tijeku na mnogim objektima Jadrana d.d. u Crikvenici, stajat će oko 130 milijuna kuna, a predstavljaju samo dio ukupnih planiranih ulaganja. Trenutno se radi na više objekata iz sastava tog vodećeg hotelijerskog poduzeća na crikveničkoj rivijeri, kako bi se optimizirali smještajni kapaciteti i ponuda smještaja i usluga podigla na višu razinu.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon