NOVI BROJ GEOGRAFSKOG HORIZONTA DOSTUPAN U DIGITALNOM IZDANJU

Tekst: Panopticum/N. Buzjak

Foto: www.geografija.hr

Na portalu www.geografija.hr objavljena je vijest o ponovnom aktiviranju te popularne internetske stranice s najavom novog broja stručno-metodičkog časopisa Geografski horizont, dok je cjelokupno digitalno izdanje “Horizonta” objavljeno na internetskim stranicama www.hrcak.srce.hr.

U novom broju Geografskog horizonta koji izlazi od 1955. godine možete pročitati zanimljive teme o ruralnom turizmu Bjelovarsko-bilogorske županije, zatim ostvarivosti održivog turizma i analizi putničkog prometa zračnih luka i pristaništa u RH. Tema rubrike Metodički forum su trgovački centri u nastavi geografije dok tema putopisa donosi naslov “Od Rta dobre nade do Viktorijinih vodopada”. U rubrici “Karta govori” obrađena je problematika onečišćenja Pazinske jame. Rubrika “Mrežni horizonti” donosi članak o Bioportalu. U Događanjima čitajte o obljetnici Kluba studenata geografije i 26. državnom natjecanju iz geografije, a broj završava prikazom u povodu 90. obljetnice rođenja prof. dr. sc. Tomislava Šegote.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon